Taidetta ja ruokaa Nuuksiossa

Luontokeskus Haltialta alkavalla luontopolulla 8.-19.6.2019

Nielu on kaikille avoin taide- ja ruokatapahtuma Nuuksion järviylängöllä. Metsään rakennetaan kymmenen teosta, joista yhden päältä voi syödä illallista. Tapahtuma koostuu ihmisen, ympäristön ja teknologian suhdetta käsittelevistä taideteoksista, ravintolasta, sirkusesityksistä, performansseista ja keskusteluista. Nielun rakentavat taiteilijat, kokit ja tutkijat yhdessä. 

Nielu muodostaa yhteisöllisen tilan, jossa yleisö voi halutessaan osallistua teoksiin. Taiteilijat ovat tapahtuman aikana paikalla kertomassa teoksistaan ja keskustelemassa yleisön kanssa.

Tapahtuma on avoinna 8.-19.6.2019 ympäri vuorokauden. Paikka on Nuuksion kansallispuiston kupeessa, luontokeskus Haltialta lähtevien luontopolkujen varrella. Haltialta on opastus tapahtumapaikalle.

Luontokeskus Haltialle voi saapua julkisilla kulkuneuvoilla Helsingin keskustasta vaihtamalla 245 linja-autoon Espoon keskuksessa. Viimeinen linja-auto Nuuksiosta Espoon keskukseen lähtee arkisin 22:51 ja viikonloppuisin 22:12. Varmista tarkat aikataulu- ja reittiohjeet HSL:n reittioppaasta.

Yhteistyössä